Amin, Pizzeria Bufalina

Yrittäjä,
tervetuloa famiin

Pizza Cartelissa on mukana jo kymmeniä lähiöiden kovimpia pizzayrittäjiä – oletko seuraava? Pizza Cartel -ravintolana valmistat laatupizzaa huippuraaka-aineista, saat uutta asiakaskuntaa ja tienaat reippaasti lisää oman menusi ohella. Lisäksi olet tärkeä osa vauhdilla kasvavaa ja isosti näkyvää uutta kotimaista pizzeriaketjua.

Ota yhteyttä

Onko raflasi sopiva Pizza Cartelliin?

  • Olet hyvä tyyppi eli goodfella

6 hyvää syytä liittyä mukaan

#1Enemmän rahaa,
itsenäinen rafla

Yrittäjänämme valmistat Pizza Cartelin pizzoja oman menusi lisäksi. Kartelliyrittäjyys tuo lisää asiakkaita – ja lisää rahaa.

#2Huippuraaka-aineet &
testatut reseptit

Kaikissa pizzoissamme on laadukkaat raaka-aineet ja ne valmistetaan Michelin-kokki Pertti Kallioisen kehittämillä resepteillä. Herkulliset pizzat on helppo valmistaa.

#3Vahva brändi

Pizza Cartelin brändi on vahva – ja pizzanystävät rakastavat sitä! Näymme isosti sosiaalisessa mediassa, katukuvassa ja paikallismedioissa.

#4Edullinen kuukausidiili,
ilmainen toimitus

Yrittäjänämme saat ilmaisen koulutuksen sekä starttipaketin, johon kuuluvat mainontatuki ja brändimateriaalit beach flageista julisteisiin, menukyltteihin ja tarroihin.

#5Käyttäjä­ystävällinen
tilaussivu

Pizzacartel.fi:n kautta pizzan tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Yrittäjänämme olet osa nopeasti kasvavaa ja laadukasta pizzeriaverkostoa.

#6Yhteisö - Olemme aina
omien puolella

Parempaa yhteisöä ei löydy! Yrittäjänämme saat täyden tukemme – ja samalla kunnolla lisätuloja.

Deal? Soita myynnillemme!

Palvelemme yrittäjiä suomeksi ja englanniksi. Jos olet kiinnostunut Pizza Cartel -yrittäjyydestä tai sinulla on kysyttävää, soita 010 319 6390 tai meilaa [email protected].