Amin, Pizzeria Bufalina

YRITTÄJÄ,
TERVETULOA FAMIIN

Pizza Cartelissa on mukana jo kymmeniä lähiöiden kovimpia pizzayrittäjiä – oletko seuraava? Pizza Cartel -ravintolana valmistat laatupizzaa huippuraaka-aineista, saat uutta asiakaskuntaa ja tienaat reippaasti lisää oman menusi ohella. Lisäksi olet tärkeä osa vauhdilla kasvavaa ja isosti näkyvää uutta kotimaista pizzeriaketjua.

Ota yhteyttä

ONKO RAFLASI SOPIVA PIZZA CARTELLIIN?

  • Olet hyvä tyyppi eli goodfella

5HYVÄÄ SYYTÄ LIITTYÄ MUKAAN

#1ENEMMÄN RAHAA,
ITSENÄINEN RAFLA

Yrittäjänämme valmistat Pizza Cartelin pizzoja oman menusi lisäksi. Kartelliyrittäjyys tuo lisää asiakkaita – ja lisää rahaa.

#2HUIPPURAAKA-AINEET &
TESTATUT RESEPTIT

Kaikissa pizzoissamme on laadukkaat raaka-aineet ja ne valmistetaan Michelin-kokki Pertti Kallioisen kehittämillä resepteillä. Herkulliset pizzat on helppo valmistaa.

#3VAHVA BRÄNDI

Pizza Cartelin brändi on vahva – ja pizzanystävät rakastavat sitä! Näymme isosti sosiaalisessa mediassa, katukuvassa ja paikallismedioissa.

#4EDULLINEN KUUKAUSIDIILI,
ILMAINEN TOIMITUS

Yrittäjänämme saat ilmaisen koulutuksen sekä starttipaketin, johon kuuluvat mainontatuki ja brändimateriaalit beach flageista julisteisiin, menukyltteihin ja tarroihin.

#5YHTEISÖ - OLEMME AINA
OMIEN PUOLELLA

Parempaa yhteisöä ei löydy! Yrittäjänämme saat täyden tukemme – ja samalla kunnolla lisätuloja.

DEAL? SOITA MYYNNILLEMME!

Palvelemme yrittäjiä suomeksi ja englanniksi. Jos olet kiinnostunut Pizza Cartel -yrittäjyydestä tai sinulla on kysyttävää, soita 010 319 6390 tai meilaa [email protected].