NOSTIMME
PIZZAGEIMIN
TASOA

Pizza Cartelin perustajien, eli Pertin, Saulin ja Henkan, intohimo hyvään pizzaan ja pienyrittäjien nostamiseen roihuaa isolla. Eikä kartelli jätä nälkäiseksi: jokaisen pizzan takana ovat huippureseptit, juureen leivottu pohja, huippulaatuisista tomaateista keitetty kastike ja kunnon täytteet. Syyskuussa 2020 lanseeratussa ketjussamme on jo kymmeniä pizzerioita, ja mukaan liittyy vauhdilla uusia pizzanveivaajia isoista kaupungeista pikkupaikkoihin. Vaikka matka on vasta alussa, Pizza Cartelin saagasta löytyy jo huippuasiakkaita, mahtavia paikallisia pizzabosseja, ja valtava määrä tirisevän kuumia priimalättyjä.

Pertti

Sauli

Henkka

MAUN TAKANA PRIIMARAAKA-AINEET JA HIOTTU RESEPTIIKKA

Pizza Cartelin reseptiikan takana on Michelin-kokki Pertti Kallioinen. Lätyt valmistetaan jokaisessa lähiöpizzeriassa samalla tavoin, samoista tarkoin valituista raaka-aineista. Pizzojen päällä on kartellin oma, italialaisista huipputomaateista tehty kastike ja kunnon italialaiset juustot. Muuten suositaan vahvasti kotimaista: esimerkiksi tonnikalan sijasta messiin on otettu kotimainen särki. Myös himottavan herkulliset dipit valmistetaan Suomessa kartellin ohjeiden mukaisesti.

Heti testaamaan!

OLEMME FAM - AINA PIZZAYSTÄVIEN PUOLELLA!

Pizza Cartel 4life! Kartellielämä sisältää ennen kaikkea paljon hyvää, intohimolla duunattua pizzaa. Meille kantikset ovat tärkeitä: osana #pizzacartelfamia nautit tarjouksista ja olet osa kotimaisen pizzaketjun matkaa kohti kuuta – tai niin kerrotaan. PS. Olemme täysillä messissä pizzanmakuisissa yhteistyötempauksissa. Aidosti hefeistä kartelli-ideoista kannattaa laittaa meiliä saman tien [email protected].

The hype is real!

Pizza Cartel näkyy ja kuuluu!
Parhaiten menosta pysyy kärryillä somessa, eli go diggin'!